Hoe werkt het?

Kies jouw producten

Kies een bezorgblok

Betaal

Ontdooi jouw producten

Geniet

Kies het beste wild of laat je inspireren door onze recepten

Wild is voor elke gelegenheid en ieder moment. Het is niet alleen voor tijdens de kerst of in de winter maar voor het hele jaar door. Geniet tijdens de borrel met onze charcuterie producten, verras je gasten tijdens een volgend diner met een van onze heerlijke wildrecepten.

 

Kies je bezorgtijd en maak je klaar voor ingevroren levering

Wij bezorgen de wildproducten diepgevroren. Zo voorkomen we vocht- en smaakverlies en blijft het vlees heerlijk mals en mooi van structuur. Bovendien blijft het product in je vriezer lekker lang houdbaar.

Wil je het product gebruiken? Leg het dan in de koeling en laat het 24 uur ontdooien. Vanaf dat moment blijven de producten ongeveer een week goed. 

Haast? Leg het product in de verpakking in een bak met lauw water. Zo versnel je het ontdooiingsproces en kun je het meteen gebruiken.

Op de leveringsdag zelf ontvang je per sms een preciezere indicatie van de bezorging. 

 

Wij leveren het persoonlijk af

Het wild wordt persoonlijk door ons bij je afgeleverd. Twijfel je of je ze wel in ontvangst kunt nemen? Geef dan een speciale boodschap door op de afrekenpagina, zodat wij weten waar het wild mag worden achtergelaten.

 

Wild voorraad op?

Waar wacht je nog op? Bestel je een nieuwe voorraad en zorg dat je vriezer lekker gevuld is met het heerlijkste wild. Zo heb je altijd iets lekkers in huis voor je volgende borrel, diner of feestje. 

Het doel

Ons doel is om een wereld vol biodiversiteit en échte natuur te maken.

Met geld dat wij verdienen investeren wij in de bij ons aangesloten gebieden om ingrijpen steeds minder noodzakelijk te maken.

De Predetariër zou uiteindelijk niet meer moeten kunnen bestaan.

Doe jij mee?

Wie zijn wij

James

Als visser, vogelaar, jager en allround natuurliefhebber wil ik mensen helpen meer connectie met de natuur te krijgen.

Kaj

Als amateur keukenprins wil ik mensen laten zien dat duurzamer eten heel makkelijk en lekker met wild kan. Heel soms vlees, maar dan écht goed.

Philip

De juiste keuzes maken is niet altijd even makkelijk. Mensen helpen makkelijk een verantwoorde keuze te maken is mijn doel.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op

Algemeen

info@depredetarier.com

Kaj de Jager

kaj@depredetarier.com

James Snoerwang

james@depredetarier.com

Philip Buys

philip@depredetarier.com

Talk about your brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements or welcome customers to your store.